Världens skönaste lösvagina

EXTRA ERBJUDANDE FÖR DIG SOM KOMMER FRÅN EN ANNONS PÅ XHAMSTER!

Ange koden ”xhamster” i kassan så får du 15% på hela varukorgen!

En softis är den allra bästa sexleksaken för alla män. Det är en helsvensk uppfinning som såg dagens ljus redan 2001 och allt sedan dess tillverkas i Sverige – och fyller alltså hela 16 år i år! På dessa sexton år har det verkligen blivit en leksak att räkna med. För när till och med erfarna barnmorskor rodnar när de stoppar fingrarna i en softis – då vet man att det är så nära äkta vara man kan komma! Tips: klicka på bilden så kan du läsa vad populära sexrådgivaren och författerskan Katerina Janouch tycker om Softisarna.

Vad är en softis?

En softis är en leksak som används när man onanerar. Runkar, helt enkelt. Något som de allra, allra flesta gör. En del smyger med det och en del skryter med det. Men oavsett så onanerar och runkar de allra flesta män med olika intervall. Flera av våra kunder har skickat in runktips och texter om sin upplevelse och onanistund med våra softisar.

En softis är en lösvagina, en ”fitta i handen”. Den fylls med skönt varmt vatten och sen är det bara att gå loss. Läs mer på instruktionssidan.

Information

Nytt på denna nya sajten är att vi inför ytterligare en tjänst för betalning via kort – stripe. Det är ett modernt och snabbt alternativ för dig som föredrar kort. Naturligtvis har vi kvar PayPal och kontaktbetalning (och mer om just det alternativet nedan så läs vidare) samt det populära Swish som nu mer än hälften av er betalar med.

Angående kontant- och swishbetalning. För er som föredrar att skicka kontant betalning i kuvert eller via Swish har vi en ”bonus”. Eftersom kortbetalning via Paypal och Stripe kostar oss en slant (cirka 15 kr) för varje transaktion vill vi premiera de av er som föredrar att betala med hederliga sedlar eller via Swish som ju är billigare för oss att hantera. Därför inför vi en rabatt på hela 20kr när du betalar kontant och 10kr när du betalar via Swish! Tänk på att skicka pengarna så snabbt du kan för att vi på vår sida snabbt ska kunna skicka din beställning. Instruktioner om hur du gör finns både i kassan och på ”Tack för din order”-sidan som alltid visas efter köpet.