Utlottning av boken ”När kvinnor älskar kvinnor”

I nyhetsbrevet för April 2017 lottar vi ut en bok ”när kvinnor älskar kvinnor” till alla som beställer under April månad (gäller självklart även er som beställt i April innan nyhetsbrevet kom ut). Reglerna är enkla: varje softis du köper blir en ”lott” och den första Maj drar vi en vinnare som får ett exemplar av boken skickad till sig. Vinnaren presenteras också med (för)namn och stad i nyhetsbrevet för Maj (om det är OK och han eller hon inte säger ifrån, såklart).

Mer om boken

Boken är skriven av Jamye Waman, sexrådgivare i tidskriften Playboy. Den är smockfull med vackra bilder på kvinnor som illustrationer till de olika kapitlen. Se bilderna nedan för innehåll och smakprov. Vi kom över ett par exemplar av boken hos en bokhandlare i södra Sverige som hade ett fåtal exemplar kvar hemma och sålde dem till oss. Naturligtvis vill vi att en av er ska ha chansen till att få äga denna oerhört stilfulla och vackra bilderbok.

Bilder från boken

Bilderna är mycket stilfulla och vackra. Boken innehåller också text: information och berättelser från kvinnor. Den är verkligen en guldklimp att ha i bokhyllan (eller under sängen….).