Mamma och Pappa leker vuxenlekar…

”Anonym” Har nyligen fått barn och gav Miss Softie till min kille: Funkade perfekt! Han tyckte det kändes äkta, jag hjälpte honom och blev sugen på kuppen så fröken Softie fick kliva åt sidan…. Föreslår att alla som fått barn, väntar barn har pojkvän/man eller vem som helst ska köpa Softie. Nu när det äntligen finns något sjysst för killar att leka med i sängen! Och, tjejer! Hjälp honom, det blir kul för er båda. Tack från Miss Tänkte. Det är en mycket bra produkt som ger en väldigt verklig känsla. Jag blev chockad första gången jag provade den och är mycket nöjd. Jag tycker också att ni gav en mycket bra kundservice. Det är svårt att få tag i en så bra produkt som dessutom skickas i ett paket som är tillräckligt diskret för att
lura gammelfarmor. Tack för en helt ny sensation!