Mr Handy prisar och hälsar till alla kåta

Hej alla kåta människor. Och vi är många.Miss Softie hjälper mig emellanåt när jag önskar lite mera sex än vad min fru har behov av. Miss Softie är alltid välvillig och till hands. Det är nog den mest geniala sexuppfinning som skett. Jag kan bara gratulera ”uppfinnaren” till den, som jag förstår,strålande ekonomiska affären som gjorts utan att skörta upp någon. Det är ju för var och en av oss små pengar men mycket njutning. Kådisar som man glatt betalar för kostar en del också. Jag kan inte heller tycka annat än att det ser väldigt skönt ut så jag tog några bilder på det. Kåta hälsningar från Mr Handy.

Kul tycker vi med nöjda kunder och bugar och tackar. Vill du också skicka in din berättelse till oss? Om du gör det så får du en rabattkupong på 15:- att använda vid nästa köptillfälle.