Leveransinformation

Alltid fri frakt med Miss Softie. Vi bjuder såklart på portot och du betalar endast för varorna när du köper från oss.*

OBS! Vi skickar alltid i helt anonyma paket eller brev. En vanlig grå eller vit plastpåse, knappt någon centimeter eller två tjockt i brevlådan. Det finns ingen logga eller annan information på försändelsen som talar om var den kommer från. Våra kunders integritet är det allra viktigaste för oss!

Vi levererar vi med B-post vilket normalt tar 2-3 dagar extra. Du kan dock själv betala lite extra för A-leverans, se i butiken.

Vi skickar alltid så snart vi fått din betalning men tänk på följande:

  • Plus/bankgiro per post, ca 3-4 dagar innan vi ser insättningen.
  • Plus/bankgiro per Internet tar cirka 2 dagar innan vi ser insättningen.

Rekommenderade brev går dagen efter men ska sorteras och skickas med egen avi till din låda så det tar någon dag extra.

Tänk på att posten ska minst en dag på sig för utdelning till din låda, B-post tar 3 dagar. Posten delar inte ut post på lördagar, med vissas undantag *. Nedan ser du Postverkets egen tabell.

Brevtjänst Destination Leveranstid
Ekonomibrev Sverige 3 dagar
1:a-klassbrev, epress Sverige Följande vardag innan 10:00
1:a-klassbrev, 1 dag Sverige 1 dag
1:a-klassbrev, rek Sverige 1 dag
1:a-klassbrev, värde Sverige Följande vardag innan 10:00

Vi vill verkligen leverera till dig så snabbt som det bara går men kan inte påverka posten och med handen på hjärtat så sker det förseningar inom postverket, men även hos oss. Oavsett hur du har betalat – har du inte fått dina varor inom en vecka så ta kontakt med oss så snabbt du kan! Skicka en förfrågan via vår kontaktsida.

*) Med undantag för om du vill ha extrasnabb leverans, postförskott eller värdeförsäkrad/rekommenderat försändelse, eller om du vill ha ett mycket stort antal. Vilka paket portot inte ingår i framgår i webb-butiken.