Köpvillkor

Det låter avancerat men är enkelt. Vi gillar att hålla saker simpelt. Våra köpvillkor är rättvisa och enkla. Är det något du undrar över, tveka inte att kontakta oss. Softisar.se reserverar sig för eventuella ”tryckfel” – det vill säga, upptäcker vi något konstigt så ändrar vi det men tar självklart konsekvenserna först. Ett exempel är om vi har satt fel och alldeles för lågt pris – naturligtvis får man handla för det felaktiga priset tills vi upptäcker det och ändrar. Lagd order gäller i sådana fall.

Åldersgräns

På www.softisar.se tillämpas 16-års åldersgräns vid köp.

Pris och betalning

Vid beställning på www.softisar.se gäller de priser som anges på webbplatsen. Samtliga priser från Softisar.se är i svenska kronor (SEK), inklusive 25% moms och inklusive frakt. Innan kassan specificeras det totala priset inklusive avgifter, moms och frakt.

Kunduppgifter

Kunden bekräftar att de uppgifter som Kunden fyller i är korrekta och tar själv ansvar för uppgifter som är felaktigt ifyllda.

Leverans

Avvikelser kan ske från angivna leveransdatum. Vid leveransförsening meddelar Softisar.se detta till kund. Varan skickas alltid direkt hem till kunden i anonyma förpackningar – i de fall kunden inte speciellt begärt rekommenderad försändelse (de är fortfarande anonyma men skickas såklart till postkontor där de får hämtas ut).

Garanti

Skulle du få en defekt vara i din beställning så ber vi dig att kontakta oss på info@softisar.se och detaljerat beskriva felet. Vi har självklart en riktigt generös nöjd-kund-garanti.

Ändring av köpvillkor

Softisar.se förbehåller sig rätten att göra ändringar i dessa villkor när som helst. Alla ändringar av dessa villkor kommer att publiceras på www.softisar.se.

Anonymitet och integritet

Du är alltid helt anonym – vi arbetar med total sekretess! Vi sänder allt vi kan som vanlig post helt utan avsändare. Allt skickas i anonyma gråa eller vita plastpåsar utan tryckt logga eller liknande. Ska vi skriva avsändare som t.ex vid rekommenderat brev så är det ett privat personnamn som står där. Vi kan på begäran sudda ut ditt namn och order efter din beställning men detta ska göras när du erhållit varorna så att inga missförstånd angående själva leveransen kan uppstå. Det är för din egen säkerhet då du får svårare att reklamera eventuella fel om vi inte kan hitta dig i vårt eget register. Ett register som annars stannar hos oss! Anonymitet och trygghet är en viktig del – kanske den viktigaste – av vår affärsidé!

Tvist

Softisar.se följer Allmänna reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer vid en eventuell tvist.