Instruktioner och tips

Miss Softie är väldigt enkel att ha att göra med. Fyll den med vatten, ta lite glidmedel och sätt igång. Trots detta vill vi passa på att tipsa dig lite grand så att upplevelsen blir så bra som möjligt!


1 Börja med att fylla Miss Softie
med vatten, i den öppning som sitter närmast nivåstrecket (se även bilden). Fyll
på upp till strecket och se till att BÅDA kamrarna är fyllda ungefär lika mycket. Använd vatten som är fingervarmt det vill säga 37-38 grader. Använde INTE
öve 40 grader varmt vatten. Det kan tyckas ge bättre resultat men din stolte medlem är väldigt känslig och tål inte för varm omgivning.

2 Pressa ur all luft, snurra påsen och slå en knut. Knyt så att Miss Softie blir spänstig och hård snarare än lös. Tvinga ner knuten för god spänst i påsen innan du drar åt för hårt!

3 Tillsätt glidmedel vid mynningen. Penetrera och tillsätt eventuellt mer glid allteftersom. Experimentera med glidmedel, tryck, positioner och annat för att få den bästa upplevelsen för dig.

4 Efter användningen klipper du upp påsens båda kammare och tömmer dem på vatten. Släng! DOCK EJ I TOALETTEN! DEN KAN FASTNA DÄR, och det sista du vill är att plocka upp den igen för att slänga i soporna dr du kunde lagt den från första början… 🙂

OBS! När du tittar på bilden med instruktioner, tänk på att bilden nummer fem är EFTER att du är klar. Du ska alltså INTE knyta ihop Miss Softie och sedan direkt klippa i henne! 🙂

Tips och trix

Man kan undvara vattnet i nödfall, blås upp istället. Fast sensationen från värmen uteblir förstås. Övning och ännu mer övning ger bättre resultat! Nedan är några tips för att snabbare uppnå bästa möjliga resultat. Vattnets temperatur ÄR viktig: Så nära kroppstemperaturen som möjligt ska det vara: Ca 37 – 40°C. Dock Inte FÖR varmt! Det tål varken materialet eller snoppen! Rulla gärna in Miss Softie i en handduk för att behålla värmen och ge henne stadga. En vibrator i handduken kan göra upplevelsen bättre. Kläm mjukt och rytmiskt.

Låt fantasin flöda: Använd kuddar och madrasser, bygg något bekvämt att ligga på! Sitt eller ligg, titta på en p-rulle, ja hitta din egen njutning, prova med att trä en eller fler gummisnoddar på påsen för att få oregelbundet tryck. Maximera hållfastheten med att knyta en extra, vanlig bärkasse utanpå, och pilla hål försiktigt vid öppningen, så blir det superstarkt att ligga på. Var generös med glidmedlet. Du kan använda vegetabiliska oljor (typ olivolja) eller andra glidmedel. Varför inte pröva Vaselin. Du kan tillsätta extra vatten till de vattenlösliga glidmedlen för att göra dem mer lättflytande. Det finns helt enkelt en massa olika medel, varav vi rekommenderar att du åtminstone en gång provar vårt rekommenderade Liquid Silk. En del användare gillar att krama ganska hårt med bägge händerna på Miss Softie tills hon börjar töja sig och anpassar sig till penisens form. Påsen är seg och håller bra men var ändå försiktig! Du kan enkelt reglera trycket med att snurra påsen några extra varv så hon blir trång igen. Eventuellt kan du knyta till en ny knut under den första.

En del användare fördrar en slapp Miss Softie snarare än en trång. Experimentera gärna, men vi rekommenderar att du använder en tight Softis första gångerna du provar tills du blir varm i kläderna. Som sagt, träning ger färdighet! VIKTIGT! En fråga som ofta dyker upp är om man kan tvätta sina Softisar och använda dom igen? Svar: Miss Softie spricker efter en tid i ljuset men INTE samma dag, och en viktig Motfråga: Tvättar du dina kondomer? Svaret är att hur noga man än är med att få bort hudrester, sperma och glidmedel med eller utan rengöringsmedel så bildas det ändå snabbt bakterier i dom mikroskopiska vattendroppar som alltid blir kvar. Bakterier i sådan form hör definitivt inte hemma i ett så känsligt område som i till exempel i ditt urinrör! Snuska och snåla inte med dina Softisar, du kan ju få en Softie från 10 kr. Miss Softie ÄR en engångsprodukt! Miss Softie består av livsmedelsverket godkänt material. Innehåller absolut inga mjukgörare! (Ftalater)