Nöjd-kund-garanti!

Vi bjuder dig på två olika sorters garantier. Den första är att du garanterat kommer ha det riktigt skönt med din softis så att du blir nöjd. Vår nöjd-kund-garanti. Den andra handlar om vad du ska göra om det är något fel på produkten.

Garanti nummer ett

Först och främst: grattis åt dig som funderar på att prova eller har provat en Softis – det närmaste ”äkta vara” man kan komma på egen hand. Lycka till och ”kör hårt” :-). Blir du av någon anledning inte nöjd med dina softisar!? Skriv till oss berätta vad som felar så ska vi kompensera dig på det bästa sätt vi kan.

Garanti nummer två

Reklamationer. Även den bästa av alla produkter kan vara behäftade med fabrikationsfel och så även en softis. En ”Normal” softis tål ca 20 Kg tryck och sväller då upp ganska groteskt innan något annat sker, jag rekommenderar till och med att man kramar påsen tillräckligt hårt så att den formar sig efter ditt stånd, för ännu skönare upplevelse. Var dock försiktig första gången tills du vet hur det fungerar. Ett bra tips är att vira en handduk kring din softis (se även nedan) – då håller den för i princip vad som helst.

Förstärk din softis. Du kan med fördel linda in din softis i en tunn handduk innan du sätter igång. Gör du så kan du utan problem oftast ligga på magen med softisen under dig vilket ger en enormt tillfredsställande känsla. Ett annat knep är att lägga den mellan soffkuddarna och använda den stående på knä. Bara fantasin sätter gränserna! Vi har en noggrann efterkontroll men med 10.000-tals softisar i rad så kan det hända att det blir en miss då och då. Det är två saker som i princip KAN inträffa: Små, små hål i svetsen som märks så fort man fyllt sin softis genom en lite stråle eller några droppar vatten som kommer fram nästan med en gång eller att någon softis blir FÖR tunn och kan då svälla upp snabbt även vid måttligt tryck och spricker sen lätt. Skulle något av detta hända rekommenderar vi att om du får två dåliga produkter i rad att du tar resten av dina oanvända softisar och skickar tillbaks för byte till nya, naturligtvis helt utan kostnad för dig. Fel som uppstår kommer oftast i serie och vi vill ha 100% nöjda kunder! Lägg i dina resterande softisar i ett kuvert och mejla oss, så får du en adress att skicka till.

GLÖM INTE ANGE ditt eget namn, adress, postnummer och ort så att vi kan skicka dig nya softisar!

Våra fantastiska softisar är så diskreta utan vatten så det liknar ingenting vi någonsin sett! Du kan lägga dem mellan sidorna i en bok och om någon hittar den så vet dom i alla fall inte vad det är. Själva beställningen skickas i ett vanligt anonymt brev! Helt utan avsändare och ingen kan gissa vad som finns i.

Du är alltid helt anonym – vi arbetar med total sekretess! Vi sänder allt vi kan som vanlig post helt utan avsändare. Allt skickas i anonyma gråa eller vita plastpåsar utan tryckt logga eller liknande. Ska vi skriva avsändare som t.ex vid rekommenderat brev så är det ett privat personnamn som står där. Vi kan på begäran sudda ut ditt namn och order efter din beställning men detta ska göras när du erhållit varorna så att inga missförstånd angående själva leveransen kan uppstå. Det är för din egen säkerhet då du får svårare att reklamera eventuella fel om vi inte kan hitta dig i vårt eget register. Ett register som annars stannar hos oss! Anonymitet och trygghet är en viktig del – kanske den viktigaste – av vår affärsidé!