Våra nöjda kunder berättar

Här berättar våra kunder om sina erfarenheter med softisarna. Vill du själv berätta för andra vad du tycker? Skriv till oss. Självklart kan du vara anonym eller använda ett alias. Det viktiga är att du delger oss dina erfarenheter av softisarna. De som skickar in en berättelse får en rabattkupong på 15:- att använda vid nästa köptillfälle.

Lisa heter jag och är…

Hej, lisa heter jag och det är jag som packar paketen från och med nu. Jag är 27 år och bor i mellansverige, på en lite mindre ort. Jag har just nu igen sambo eller kille eller så utan sköter mig själv. Jag har en katt som jag gosar med på kvällarna och det räcker […]

Testvinnare!!!!!

Hej! Jag heter egentligen något annat men kalla mig Olle. Som de flesta andra killar i min ålder (24) runkar jag 1-2 gånger om dan. Jag gjorde ett litet test och provade några olika runkleksaker. Softisen vann överlägset! Den är mjukast och mest följsam, och det går enkelt att justera motståndet samtidigt som man juckar. […]

TIPS! Använd inte vatten utan blås upp den istället.

TIPS! Använd inte vatten utan blås upp den istället. Jag brukar ibland istället för att fylla med vatten helt enkelt blåsa upp den. Skönt på ett helt annat sätt och dessutom är jag aldrig orolig för en extra blöt orgasm, haha… Anders från Växjö

Nyblivna föräldrar kan också leka tillsammans!

Mamma och Pappa leker vuxenlekar… ”Anonym” Har nyligen fått barn och gav Miss Softie till min kille: Funkade perfekt! Han tyckte det kändes äkta, jag hjälpte honom och blev sugen på kuppen så fröken Softie fick kliva åt sidan…. Föreslår att alla som fått barn, väntar barn har pojkvän/man eller vem som helst ska köpa […]

Nybliven stammis sätter högsta betyg

Nybliven stammis prisar vår lösvagina. Välkommen som kund säger vi!

Stum av beundran är denna kund

Ibland blir man extra glad av något. Eller stum. Som denna kunden. Läs mer….

Lars använder dem tillsammans med sin tjej

Lars gillar att använda Softisarna tillsammans med sin tjej. En god idé tycker vi!

Signaturen T.P. har ett tips till er!

Han ringer telefonsex samtidigt som han kör med sin Softis. En del linjer är dyra, men med en softis kommer du så snabbt att de knappt hinner debitera dig 🙂

En förstagångare prisar softisarna!

Anders är så förtjust i sina Softisar att han genast beställer flera!

NvG fantiserar om en känd sångerska….

NvG tänker på Kylie Minoque när han kör hårt med sin Softis. Fröken höger? Vem det är har han nästan glömt bort…